3 STRAFFE WANDELINGEN IN ANTWERPEN

WalkAntwerp biedt 3 straffe, toeristische rondleidingen aan buiten de platgetreden paden.

Hoe ver buiten jouw comfortzone? Aangepast aan je enthousiasme. Het is immers jouw tour. Heb een joviale ontmoeting met de Stad waar we een kijkje achter de coulissen gaan nemen. “Titt i köket” (kijk in de keuken) zoals ze het zo sappig zeggen in de Scandinavische landen.

Of wil je alleen de ‘Kodak-momenten’ meenemen. Of iets daartussen in. Een beetje van beide werelden. Deze ervaring maakt WalkAntwerp uniek. De democratische insteek. Of je nu een paar uur bieren wil proeven of eerder een bezoek aan de stad wil brengen, wat JIJ leuk zou vinden, DAT tracht ik samen met jou te ontdekken.

tags: wandeling Antwerpen , gegidste wandeling Antwerpen , Antwerpen ontdekken , Antwerpen te voet #wandelingAntwerpen #gegidstewandelingAntwerpen #Antwerpen ontdekken #AntwerpentevoetUw gids Christophe

Al meer dan 4 jaar geniet ik als stadsgids van het delen van mijn stadsindrukken met Belgische en buitenlandse toeristen.

Samen zullen we de anekdotes en de historische verhalen op een interactieve en spontane manier ontdekken. Ik wil samen met jullie genieten van mijn stad Antwerpen-liefdesverhaal.

Ik ben constant op zoek naar nieuwe, fascinerende plekken die jouw bezoekerservaring nog beter maken.

Ik doe ook rondleidingen in het Frans.


Advertentie